Sugar Daddy

Sugar Daddy - De Nachtdieren | Foto: Robert van der Ree

Sugar Daddy – De Nachtdieren

Wij zijn De Nachtdieren
In het holst van de nacht, in de straten van Amsterdam
vonden wij een jongen op de grond …

Een jongen woont bij een oudere man op de Herengracht. Hij heeft geen werk en studeert niet. De man betaalt hem maandelijks en ze slapen in één bed. Iedereen in hun omgeving verzet zich tegen de rituelen die zich in het huis afspelen. Maar de jongen wil niet weg, hij blijft.

Is de liefde tussen deze twee net zo sterk is als tussen Romeo en Julia, Rose en Jack, Henk en Ingrid en tussen jou en je eerste echte liefde? Zij zoeken zichzelf in de ander, maar wat zien zij als zij kijken met de blik van hun naasten? Er ontstaat een machtsspel in de liefde te midden van een verstikkende omgeving. Maar ’s avonds leven ze het leven zoals ze dat misschien echt zouden willen.

Sugar Daddy is een interdisciplinaire voorstelling met twee acteurs, een mimespeler en een danser. Het is de debuutvoorstelling van theatermaker Jonata Taal. Hij schrijft het stuk onder begeleiding van Rob de Graaf op basis van interviews met een jongen en zijn sugar daddy.

 De Nachtdieren is een nieuw gezelschap van jonge theatermakers. Ze zoeken naar onderbelichte thema’s die zich afspelen in de schaduw. Vanuit verschillende disciplines vertellen ze hun verhaal. De voorstelling Sugar Daddy is een co-productie met Theater Ins Blau.

Tekst: Jonata Taal
Spel: Toon Lobach, Jonata Taal, Martin Snip en Sus Verbruggen
Eindregie: Hans Man in ’t Veld
Dramaturgie: Bart Huiskens
Productie: Floor Cremers
Scenografie: Koen Steger
Soundscape: Nicky van der Lugt Melsert
Techniek: Lucas de Groen

Interested to see more? Theater photography

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Theme — Timber
2024 © Robert van der Ree
Back to top
error: Content is protected
Geverifieerd door MonsterInsights